Pakkausneuvos

Pakkausneuvos on luotu sinua varten. Katso, kuuntele ja lue, jos haluat ymmärtää lisää idean tuotteistamisesta sekä pakkaavan teollisuuden optimoinnista.
   •  PAKKAUSNEUVOS  •   PAREMPAA  •   PAKKAAMISTA   

Pakkausneuvos-Blogi

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Maksuttomat oppaat

Lataa maksuton 5 kohdan opas ekologisen pakkauksen valintaan (tulossa)

Ekologinen pakkaus on megatrendi. Ekologisen pakkauksen valinta voi kuitenkin olla haastavaa ja sudenkuoppia joihin astua on monia. Ei kannata lähteä soitellen sotaan, vaan ota ainakin perusasiat haltuun lataamalla 5 kohdan opas alla olevasta linkistä - opas on paitsi hyödyllinen myös maksuton sinulle!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lataa maksuton video-opas
tuotteen hinnoittelusta (tulossa)

Menestyvän tuotteen yksi avaintekijöistä on hinnoittelu. Näytän maksuttomassa opetusvideossa miten hinnoittelet tuotteen oikein. Kerron videossa mm. Mitä kaikkea hinnoittelussa tulee huomioida sekä missä tehdään yleisin virhe, kun kate % lasketaan. Video on paitsi hyödyllinen myös maksuton sinulle
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Meistä sanottua

Vältimme Mikan avulla monta potentiaalista ongelmakohtaa

"Elintarvikealalla on valtavasti asioita ja valintoja, joita tulee ottaa huomioon ennen kuin tuote päätyy kaupan hyllylle. Ei riitä, että mielessä on visio upean näköisestä pakkauksesta, vaan sen käytännön toteutus, materiaalien sopivuus ja elintarvikealan määräykset vaikuttavat vahvasti lopputulokseen. Jos tätä ei tiedosta, saattaa tehdä huomaamattaan hyvinkin paljon turhaa työtä. Vältimme Mikan avulla monta potentiaalista ongelmakohtaa sekä teimme kustannustehokkaat ja järkevät valinnat pakkausratkaisujen suhteen. Mikalla on hyvin laajat verkostot, joista löysimme loistavia yhteistyökumppaneita tuotantoon."
Tuukka Turunen
Toimitusjohtaja | Mood Food Oy

Uusi tuotantotehdas

“Olemme rakentaneet uuden pilottitehtaan, jonka avulla tarjoamme asiakkaillemme entistä monipuolisempia mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja pakkausratkaisuihin. Mika on ollut tiiviisti mukana suunnittelemassa mm. layoutia ja laitevalintoja, jotta tehtaan toiminnasta tulisi mahdollisimman tehokas ja käyttäjäystävällinen. Mikan avulla olemme voineet välttää jo ennakkoon monia sudenkuoppia, joita olisimme huomanneet itse vasta silloin, kun tehdas on jo toiminnassa”
Karri Kunnas
Toimitusjohtaja | Foodwest Oy

Pakkausliiketoiminnan kehittäminen

"Mika on maanläheinen konsultti, jolla on erittäin laaja tietotaito pakkausalalta. Hänellä on kokemusta ja taustaa myös bisnesmaailmasta, joten hän ymmärtää pakkaamisen lisäksi monipuolisesti liiketoimintaa. Mika on erittäin hyvä kuuntelija, joka osaa antaa kehitysehdotuksia rakentavassa hengessä. Hän on taitava yhdistämään työssään rentouden ja rautaisen ammattitaidon!"
Matti Toivanen
Toimitusjohtaja | Virtasalmen Viljatuote Oy
ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä lomakkeella tai varaa maksuton sparraus-palaveri

nimi
yritys
Sähköposti
Puhelin
Viesti

Kiitos! Viestisi on lähetetty

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Contact image
evästeet
© inpack 2024
Mika Santanen
Hei!
Miten voin auttaa?
whatsapp
Ota yhteyttä
whatsapp
Aloita Whatsapp keskustelu
whatsapp