Tuoteidea   -   TUOTTEISTUS   -   LANSEERAUS

Inpack - ideasi tuotteistaja

Meillä on menestyksen avaimet miten ideasi saa siivet ja tuote lentää kannattavasti kaupan hyllylle!

Miksi tuoteidea jää usein pelkäksi ideaksi?

Yli sadan projektin kokemuksella olen todennut, että idean tuotteistaminen jää hyvin usein pelkäksi ideaksi. Miksi näin? Koska osaava tiimi, verkosto, pääoma, selkeä prosessi ja kokemus puuttuu. Ei siis ole resursseja lähteä viemään ideaa kohti päämäärää eli kauppavalmista tuotetta. Monesti ei myöskään ole kokemusta ja osaamista näiltä eri osa-alueilta ja tällöin matka on pitkä ja kuoppainen - jopa uhkarohkea.

Loistava idea, mutta…

Kuulostaako tutulta?

Pitkään ollut muhimassa loistava tuoteidea, mutta asia ei etene! Mietit välillä, että onko idea oikeasti hyvä. Voisiko tuotteelle olla kysyntää ja onko liian isot riskit lähteä kokeilemaan jne. Niin, ja miten edetä asian kanssa, että ei tekisi kalliita virheitä

Kuulostaisiko paremmalta?

Ideavaihe on ehkä tärkein kaikista vaiheista idean tuotteistamisessa. Tällöin kaikki on vielä paperilla ja muokattavissa. Koska se on tärkein vaihe, niin siihen kannattaa panostaa aikaa ja resursseja! On hyvä haastaa ideaa boxin ulkopuolelta ja “virtuaalisesti” suunnitella koko matka ideasta kauppaan.
Inpackin Tuoteidean - auditointi on hyvä ja maksuton palvelu kehittää ideaasi

Tuskailet…

Kuulostaako tutulta?

Miten lähteä liikkeelle. Miten hinnoitella tuote, tulisiko ensin tehdä prototyyppi, kuka valmistaa tuotteen, miten tuote tulisi pakata, sopimukset, rahoitus, kumppanit jne.

Kuulostaisiko paremmalta?

Kyllä, marssijärjestys tuoteidean kaupallistamisessa on erityisen tärkeä. Väärä järjestys tai jonkin asian huomiotta jättäminen on monesti kallis ja aikaa vievä harhapolku. Monesti on myös ensin hyvä tehdä prototyyppi ja analysoida sen jälkeen tilanne ja jatkosuunnitelmat.
Ipackin Ideasta Proto sekä tuoteidean kaupallistaminen - valmennus ovat loistavia palveluita tähän

Mahdoton tehtävä

Kuulostaako tutulta?

Ajatus siitä kaikesta säätämisestä ja isosta panostuksesta saada oma tuote kaupan hyllylle saattaa tuntua mahdottomalta tehtävältä ja siksi se jääkin pelkäksi loistavaksi ideaksi. Pitäisi olla kontaktit keskusliikkeisiin, markkinointi-plan, verkosto, tuntea toimittajia, ymmärtää monista prosesseista jne.

Kuulostaisiko paremmalta?

Jos olisikin tyyppi, joka auttaa tässä kaikessa kädestä pitäen. Kertoo ne yleiset sudenkuopat ja tuo oman osaamisen lisäksi luotettavat kumppanit saman pöydän ääreen ja auttaa step by step eteenpäin, aina kaupan hyllylle asti. Miltä kuulostaisi?
Inpackin Ideasta lanseeraukseen ja Tuoteidean kaupallistaminen -valmennus on vastaus näihin haasteisiin

Inpackilla on menestyksen avaimet
miten ideasi saa siivet ja tuote
lentää kannattavasti kaupan hyllylle!


Inpackin Ideasta tuotteeksi palvelussa saat kaikki resurssit käyttöösi sekä kokeneen henkilökohtaisen oppaan koko matkalle tuoteideasta lanseeraukseen. Palvelu on mahdollista pilkkoa sopiviksi suupaloiksi, jolloin ei yritetä haukata koko pihviä kerralla.
palveluTuotteet

Autamme sinut maaliin

Aina tuoteideasta lanseeraukseen

Tuoteidean - auditointi

Sinulla on ehkä jo pitkään ollut tuoteidea, mutta asia ei etene tai olet epävarma ideasi potentiaalista. Olet kenties epävarma miten edetä idean kanssa tai kaipaat vahvistusta ideasi ”hyvyydelle”. Tuoteidean auditointi on juuri tähän hyvä ratkaisu. Varaa maksuton 45 min videopuhelu missä ”ravistellaan” sinun ideaa monelta suunnalta, joka antaa sinulle ajatuksia ja vision miten edetä tuoteidean kaupallistamisen kanssa.

Miten rahoittaa tuoteidean kaupallistaminen?

Tutustu tarkemmin Elyn, Business Finlandin ja Leaderin tarjoamiin monipuolisiin rahoitusratkaisuihin - autan hakuprosessissa
Lue lisää rahoitusvaihtoehdoista

Simppeli startti yhteistyölle

1. Tapaaminen

Varaa konsultointi aika, soita / viestiä, niin sovitaan tapaaminen (myös etänä)

2. Yhteistyöehdotus

Käydään yhteistyöehdotus läpi ja sovitaan askelmerkit

3. Startti

Laitetaan hommat tulille ja tehdään tulosta

Referenssit

Puhdistamo Real Foods Oy
Kustannussäästöjen ja työn tehostumisen lisäksi automatisoinnilla on positiivinen vaikutus työn mielekkyyteen ja työhyvinvointiin:
Virtasalmen Viljatuote Oy
Yhteistyö tuotti nopeasti merkittäviä kustannussäästöjä materiaalihankinnoissa
Mood Food
Mikan kanssa on mutkatonta tehtä töitä, sillä hän saa asioita oikeasti eteenpäin pelkkien puheiden sijaan
Lieksan Laatuherkut Oy
"Kirkastimme yhdessä Mikan kanssa strategiaa, toiminta-ajatusta ja visiota."

Miksi valita inpack?

Valitse Inpack, kun kaipaat kumppania, joka syvällisesti ymmärtää tuoteidean kaupallistamisen kiemurat ja koukerot. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja idean sparrauksesta lanseeraukseen.

Tavoitteenamme on kasvattaa siivet sinun idealle ja lennättää se onnistuneesti kauppa valmiiksi tuotteeksi, joka menestyy markkinoilla - yhdessä onnistutaan!

Simppeleitä, tehokkaita ja tuottavuutta lisääviä menetelmiä, joka näkyy käyttökatteessa positiivisesti

Innovatiivisia ja konkreettisia tuloksia, jotka toimivat oikeasti käytännössä

Aitoa yhteiskehittämistä hyvillä energioilla

Lataa maksuton 5 kohdan opas ekologisen pakkauksen valintaan (tulossa)

Ekologinen pakkaus on megatrendi. Ekologisen pakkauksen valinta voi kuitenkin olla haastavaa ja sudenkuoppia joihin astua on paljon. Ei kannata lähteä soitellen sotaan, vaan ota ainakin perusasiat haltuun lataamalla 5 kohdan opas alla olevasta linkistä - opas on paitsi hyödyllinen myös ilmainen sinulle!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Pakkausneuvos-Blogi

Pakkausneuvos on luotu sinua varten. Katso, kuuntele ja lue, jos haluat ymmärtää lisää idean tuotteistamisesta sekä pakkaavan teollisuuden optimoinnista.
Tutustu blogiin
ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä lomakkeella tai varaa maksuton sparraus-palaveri

nimi
yritys
Sähköposti
Puhelin
Viesti

Kiitos! Viestisi on lähetetty

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Contact image
evästeet
© inpack 2024
Mika Santanen
Hei!
Miten voin auttaa?
whatsapp
Ota yhteyttä
whatsapp
Aloita Whatsapp keskustelu
whatsapp