Referenssit
-
Virtasalmen Viljatuote Oy
-
Toimivat pakkausratkaisut

”Inpackin avulla saimme merkittäviä kustannussäästöjä jo parin päivän yhteistyöllä”

Yhteistyö tuotti nopeasti merkittäviä kustannussäästöjä materiaalihankinnoissa
Virtasalmen Viljatuote Oy

Asiakas:

Rakkaudesta lajiin 

Viljatuotteen yli kahdenkymmenen vuoden kokemus takaa laadun ja omistautumisen.

Teemme työtä sydämellä sekä intohimolla varmistaaksemme, että jokainen tuotteemme on laadukas ja herkullinen. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin, jotka liittyvät raaka-aineisiin, tuotteisiin sekä kaikkeen niiden ympärillä.

Gluteenitonta laadusta tinkimättä

Valmistamme Virtasalmen Viljatuotteella luonnostaan gluteenittomia jauhoja ja jauhoseoksia yli 20 vuoden kokemuksella. Kaikki tuotteemme ovat säilöntä- ja lisäaineettomia sekä gmo-vapaita

Meiltä löydät niin valmiit jauhoseokset kuin muutkin myllytuotteet. Emmekä käytä laisinkaan vehnätärkkelystä.

Kehitämme jatkuvasti lisää tuotteita, jotta valikoimastamme löytyisi entistä laajemmin vaihtoehtoja eri erityisruokavalioihin.

Tarpeen kuvaus

Mika otti meihin itse yhteyttä hetkellä, jolloin koimme, että toiminnan tiettyjen osa-alueiden kehittämiseen tarvitaan tukea. Oli helppoa lähteä tekemään yhteistyötä, sillä näkemyksemme kehittämisestä kohtasivat hyvin ja hintakin oli sopiva.

Mika auttoi meitä kuluttajapakkauksen suunnittelussa ja uuden pakkauslinjan käyttöönotossa.

Virtasalmen Viljatuote Oy

Ratkaisu:

Kaikki lähtee tarpeista ja tavoitteista.

Tässäkin tapauksessa aikaa käytettiin ensin pohjatyöhön, eli seikkaperäiseen kartoittamiseen. Selkeän tilannekuvan pohjalta Inpack teki ehdotuksen uudesta pakkaus konseptista, joka vastaisi haluttuja tavoitteita.

 

Uusi pakkauskonsepti ja pakkauslinjastot

Inpack teki kartoituksen perusteella pakkausmateriaali, painatus, tilavuus - ja pakkaustyyppi kartoituksen. Tässä huomioitavana tekijänä oli juuri hankittu pakkauslinjasto, joka määritti hyvin pitkälle pakkaustyypin vaihtoehdot. Optimoitiin tuotantoerät tilaus-toimitusrytmiin sekä uusien materiaalien testaukset sekä tarjoukset asiakkaalle.

Tulokset:

Kapasiteetin nosto ja uudet pakkaukset

Tavoitteena projektille oli kapasiteetin nosto, joka mahdollistaa vastaamaan kasvuhasteisiin. Uusi pakkaus linjasto mahdollisti kapasiteetin noston teoriassa. Hyvällä painatus ja materiaalivalinnoilla sekä tuotannon suunnittelulla pystyimme vastaamaan nousevaan kysyntään ja hyödyntämään kapasiteetin noston. Sivutuotoksena pureiuduimme myös ERP järjestelmään, joka myöhemmin myös päivitettiin parempaan. Tämä vaikutti positiivisesti koko toiminnan tehostumiseen.

Miten onnistuttiin

Lopputuloksena uudistus oli jopa laajempi, kuin alunperin oli suunniteltu, joka mahdollistaa tehokkaammat ja paremmat toimintaedellytykset kasvaa kannattavasti

Virtasalmen Viljatuote Oy

Yhteenveto

Inpackissa ymmärretään pakkaamisen lisäksi myös liiketoimintaa

Mika on maanläheinen konsultti, jolla on erittäin laaja tietotaito pakkausalalta. Hänellä on kokemusta ja taustaa myös bisnesmaailmasta, joten hän ymmärtää pakkaamisen lisäksi monipuolisesti liiketoimintaa. Mika on erittäin hyvä kuuntelija, joka osaa antaa kehitysehdotuksia rakentavassa hengessä. Hän on taitava yhdistämään työssään rentouden ja rautaisen ammattitaidon!

”Tiesimme, että Inpackilla on hyvä maine, ja Mika lunasti yhteistyön aikana lupauksensa erinomaisesti.”

Matti Toivanen

Toimitusjohtaja
Virtasalmen Viljatuote Oy

ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä lomakkeella tai varaa maksuton sparraus-palaveri

nimi
yritys
Sähköposti
Puhelin
Viesti

Kiitos! Viestisi on lähetetty

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Contact image
evästeet
© inpack 2024
Mika Santanen
Hei!
Miten voin auttaa?
whatsapp
Ota yhteyttä
whatsapp
Aloita Whatsapp keskustelu
whatsapp