pakkauskehitys   -   tehokkuus   -   tuottavuus

Toimivat Pakkausratkaisut

Pakkausratkaisuja on markkinoilla joka lähtöön, mutta ne kaikki eivät ole toimivia, kestäviä, kustannustehokkaita ja ekologisia. Meillä on lääkkeet taklata nämä haasteet!

Toimivat pakkausratkaisut

Pakkauksella on monia tehtäviä. Pitää siis huomioida monia - jopa kymmeniä asioita, kun pakkausratkaisuja lähdetään miettimään tai muuttamaan. Hyvin mietitty pakkaus kokonaisuus kestää aikaa, säästää rahaa ja resursseja – luo myös positiivista brändimielikuvaa.

Inpack ei valmista, myy tai edusta pakkauksia myyviä toimijoita.
Olemme siis riippumaton toimia eli 100% sinun puolella pöytää!

Kuulostaako tutulta?

Vuosien aikana on kertynyt monia eri pakkausratkaisuja, mutta ne eivät ole linjassa yrityksen brändin ja strategian kanssa

Ekologisuus on megatrendi ja teilläkin on halu lähteä muuttamaan pakkauksia ekologisempaan suuntaan, mutta ette tiedä miten se tehdään hallitusti ja kustannustehokkaasti – eli järkevästi.

Uusi tuotekonsepti tulossa työn alle, mutta miten sitä lähdetään työstämään pakkauksen ja pakkaamisen näkökulmasta. Miten osataan huomioida kaikki tarvittava konsepti-ideasta kaupan hyllylle?

Kuulostaisiko paremmalta?

Käydään teidän pakkausratkaisut systemaattisesti läpi ja luodaan kokonaiskuva tämän hetken tilanteesta. Saat ehdotuksen miten lähteä kehittämään pakkauksia mm. Materiaalien, ostojen, konekannan ja hävikin näkökulmasta, joka on linjassa yrityksen brändin ja strategian kanssa. Inpack Pakkaus-auditointi on tähän toimiva konsepti

Paine ekologisiin pakkauksiin on valtava. Jollain aikataululla on tehtävä jotain, koska asiakkaat viimekädessä sitä vaatii – tämä on myös kilpailuetu. Tässä vaanii kuitenkin syvä sudenkuoppa! Kartoitetaan yhdessä nykytila ja saat selkeän ehdotuksen teille parhaista ratkaisuista ja näin vältät sudenkuopat. Inpack Pakkaus – Paja on tähän toimiva konsepti.

Pakkauskonsepti. Miltä kuulostaisi, jos kartoitetaan yhdessä koko matka lähtötilanteesta kaupan hyllylle? Konkretisoidaan tavoitteet, toimenpiteet, vastuut, roolit ja aikataulut – hallitusti. Inpack Pakkaus – Paja sekä pakkauskonsultointi on tähän toimiva kokonaisuus

Olemme auttaneet start-up ja pk-yrityksistä ja aina pörssiyhtiöihin fiksaamaan ja järkeistämään heille parhaat ja toimivat pakkausratkaisut. Lue lisää tuotteet kohdasta

Pakkausratkaisut

Kuulostaako tutulta?

Vuosien aikana on kertynyt monia eri pakkausratkaisuja, mutta ne eivät ole linjassa yrityksen brändin ja strategian kanssa

Kuulostaisiko paremmalta?

Käydään teidän pakkausratkaisut systemaattisesti läpi ja luodaan kokonaiskuva tämän hetken tilanteesta. Saat ehdotuksen miten lähteä kehittämään pakkauksia mm. Materiaalien, ostojen, konekannan ja hävikin näkökulmasta, joka on linjassa yrityksen brändin ja strategian kanssa.
Inpack Pakkaus-auditointi on tähän toimiva konsepti.

Ekologisuus

Kuulostaako tutulta?

Ekologisuus on megatrendi ja teilläkin on halu lähteä muuttamaan pakkauksia ekologisempaan suuntaan, mutta ette tiedä miten se tehdään hallitusti ja kustannustehokkaasti – eli järkevästi.

Kuulostaisiko paremmalta?

Paine ekologisiin pakkauksiin on valtava. Jollain aikataululla on tehtävä jotain, koska asiakkaat viimekädessä sitä vaatii – tämä on myös kilpailuetu. Tässä vaanii kuitenkin syvä sudenkuoppa! Kartoitetaan yhdessä nykytila ja saat selkeän ehdotuksen teille parhaista ratkaisuista ja näin vältät sudenkuopat.
Inpack Pakkaus – Paja on tähän toimiva konsepti

Tuotekonsepti

Kuulostaako tutulta?

Uusi tuotekonsepti tulossa työn alle, mutta miten sitä lähdetään työstämään pakkauksen ja pakkaamisen näkökulmasta. Miten osataan huomioida kaikki tarvittava konsepti-ideasta kaupan hyllylle

Kuulostaisiko paremmalta?

Pakkauskonsepti. Miltä kuulostaisi, jos kartoitetaan yhdessä koko matka lähtötilanteesta kaupan hyllylle? Konkretisoidaan tavoitteet, toimenpiteet, vastuut, roolit ja aikataulut – hallitusti.
Inpack Pakkaus – Paja sekä pakkauskonsultointi on tähän toimivat konseptit

Simppeli startti yhteistyölle

1. Tapaaminen

Varaa konsultointi aika, soita / viestiä, niin sovitaan tapaaminen (myös etänä)

2. Yhteistyöehdotus

Käydään yhteistyöehdotus läpi ja sovitaan askelmerkit

3. Startti

Laitetaan hommat tulille ja tehdään tulosta

Referenssit

Puhdistamo Real Foods Oy
Kustannussäästöjen ja työn tehostumisen lisäksi automatisoinnilla on positiivinen vaikutus työn mielekkyyteen ja työhyvinvointiin:
Virtasalmen Viljatuote Oy
Yhteistyö tuotti nopeasti merkittäviä kustannussäästöjä materiaalihankinnoissa
Mood Food
Mikan kanssa on mutkatonta tehtä töitä, sillä hän saa asioita oikeasti eteenpäin pelkkien puheiden sijaan
Lieksan Laatuherkut Oy
"Kirkastimme yhdessä Mikan kanssa strategiaa, toiminta-ajatusta ja visiota."

Miksi valita inpack?

Valitse Inpack, kun kaipaat kumppania, joka syvällisesti ymmärtää yrityksesi tarpeet ja tavoitteet. Tarjoamme räätälöityjä ja käytännönläheisiä ratkaisuja valmistavan ja pakkaavan teollisuuden haasteisiin. Lean-ajattelu, yhdistettynä vuosikymmenten kokemukseen, muodostaa vahvan pohjan toimintanne kehittämiselle ja tehostamiselle.

Tavoitteenamme on parantaa tuottavuutta, mikä konkreettisesti näkyy yrityksesi käyttökatteessa. Valitsemalla meidät saat kumppanin, joka sitoutuu tuottamaan konkreettisia tuloksia.

Simppeleitä, tehokkaita ja tuottavuutta lisääviä menetelmiä, joka näkyy käyttökatteessa positiivisesti

Innovatiivisia ja konkreettisia tuloksia, jotka toimivat oikeasti käytännössä

Aitoa yhteiskehittämistä hyvillä energioilla

Lataa maksuton 5 kohdan opas ekologisen pakkauksen valintaan (tulossa)

Ekologinen pakkaus on megatrendi. Ekologisen pakkauksen valinta voi kuitenkin olla haastavaa ja sudenkuoppia joihin astua on paljon. Ei kannata lähteä soitellen sotaan, vaan ota ainakin perusasiat haltuun lataamalla 5 kohdan opas alla olevasta linkistä - opas on paitsi hyödyllinen myös ilmainen sinulle!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Pakkausneuvos-Blogi

Pakkausneuvos on luotu sinua varten. Katso, kuuntele ja lue, jos haluat ymmärtää lisää idean tuotteistamisesta sekä pakkaavan teollisuuden optimoinnista.
Tutustu blogiin
ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä lomakkeella tai varaa maksuton sparraus-palaveri

nimi
yritys
Sähköposti
Puhelin
Viesti

Kiitos! Viestisi on lähetetty

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Contact image
evästeet
© inpack 2024
Mika Santanen
Hei!
Miten voin auttaa?
whatsapp
Ota yhteyttä
whatsapp
Aloita Whatsapp keskustelu
whatsapp